Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

L’exposició Camino de Santiago, de Maite Vázquez, arriba al Centre Cultural

La Llagosta acull a partir d’avui l’exposició Camino de Santiago, de la pintora gallega Maite Vázquez. La mostra es podrà veure durant les dues properes setmanes al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

L’exposició s’inaugura aquesta tarda a les 18.30 h. Camino de Santiago arriba a la Llagosta gràcies a l’organització de l’Agrupación Cultural Galega Alborada i la Federación de Entidades Culturais Galega en Catalunya, FEGALCAT.

Camino de Santiago és un conjunt de pintures de la gallega Maite Vázquez, que ja ha visitat diverses localitats tant gallegues com catalanes. Váquez té una àmplia trajectòria artística en el panorama tant pictòric com escultòric a Galícia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies