Dijous, 28 març 2024
19.8 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra guanya un or i una plata al català màster d’atletisme

Sonia Bocanegra va tornar a competir després d’estar els últims quatre mesos recuperant-se de diverses lesions. L’atleta llagostenca, vinculada amb el Barcelona Atletisme, va penjar-se una medalla d’or i una de plata al Campionat de Catalunya màster d’atletisme en pista coberta, que va tenir lloc dissabte a Sabadell.

Bocanegra va guanyar una medalla d’or en salt de llargada i una plata en 60 metres llisos, que és la seva especialitat. Malauradament, l’atleta de la nostra localitat ha tornat a lesionar-se. “Em vaig fer mal en el salt de llargada. No estic tenint gaire sort amb les lesions perquè portava quatre mesos sense poder entrenar bé, superant diverses lesions”, assenyala la llagostenca, que es mostra contenta per les medalles aconseguides.

La llagostenca té una lesió al turmell, que li ha alterat els plans d’aquesta temporada. Aquesta setmana tenia previst disputar el Campionat d’Espanya, que ja ha descartat i a mitjans de febrer podria estar ja recuperada i disputar el Campionat d’Europa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies