Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Aspayfacos continua un any més amb la seva activitat adaptada a la pandèmia

Aspayfacos ha renovat el seu contracte amb la cooperativa social Grandalla per continuar oferint la programació d’activitats a les persones amb diversitat funcional de les famílies sòcies de l’entitat. Gairebé una vintena d’infants, joves i adults prenen part d’aquesta programació que, un any més, s’ha d’adaptar a la situació de la pandèmia causada per la Covid-19.

Des d’Aspayfacos s’ha fet un balanç positiu de l’any passat, que van poder realitzar les activitats amb més normalitat que durant el 2020. L’Ajuntament va obrir a l’entitat el Nou Casal per poder fer els tallers, per poder mantenir les mesures de seguretat davant la Covid-19. Aspayfacos també va poder editar el seu calendari solidari i vendre la loteria de Nadal per poder recaptar fons.

Tot i això, algunes empreses i entitats bancàries van deixar de fer aportacions econòmiques i això ha fet ressentir els comptes d’Aspayfacos. Qui si va mantenir la seva aportació va ser l’empresa Hebrón de la Llagosta. A més, l’associació continua comptant amb la col·laboració de comerços i entitats de la nostra localitat tant per fer el calendari com per portar a terme algunes activitats. Precisament Aspayfacos treballa per mantenir actes amb l’Associació de DJ’s de la Llagosta o la Llagosta Club de Ball entre d’altres.

Hores d’ara, la major dificultat amb la que es troba Aspayfacos és poder disposar d’un espai propi, més gran que l’actual cedit per l’Ajuntament a l’avinguda del Turó, i que reuneixi les condicions per a les persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials que prenen part a la seva programació.

Aspayfacos també té previst realitzar xerrades per als progenitors i persones tutores sobre diversos temes com pedagògics, psicològics o legals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies