Diumenge, 05 maig 2024
15.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, subcampió d’Europa

El llagostenc Antonio García Robledo es va penjar ahir la medalla de plata del Campionat d’Europa amb els seus companys de la selecció espanyola d’handbol. Espanya va perdre la final contra Suècia per 27 a 26. Antonio García, que no es va recuperar de la lesió que va patir en el partit contra Rússia, no va ser convocat per disputar la final de l’Europeu.

La final contra els suecs va ser molt igualada i es va decidir amb un gol de penal amb el rellotge a zero. Al descans, Espanya guanyava per 12 a 13. En el tram final, Suècia dominava per 26 a 24, però els espanyols van empatar i van disposar d’un atac per posar-se per davant que no van aprofitar. Suècia va tenir temps per forçar el penal que li va donar el títol.

Aquesta ha estat la tercera medalla que ha aconseguit Antonio García en un Europeu amb Espanya. Anteriorment, s’havia penjat una medalla de plata i una altra de bronze. El llagostenc va tenir molt protagonisme fins que es va lesionar. El de la nostra localitat no ha pogut jugar els darrers quatre partits de la competició. En la primera fase, Espanya va ser primera de grup per davant de Suècia. En el primer enfrontament de la segona fase, contra Alemanya, Antonio García va marcar tres gols i va ser escollit com a millor jugador del partit. En la segona jornada, contra Rússia, va arribar la lesió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies