Dissabte, 20 abril 2024
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà avui el ple ordinari de gener

L’Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui, durant la celebració d’un ple ordinari, les bases que regularan el desenvolupament del projecte de participació ciutadana dels pressupostos participatius per a aquest any 2022. La sessió plenària començarà a les 19.30 hores i es desenvoluparà de forma telemàtica.

La ciutadania decidirà la destinació de 40.000 euros del pressupost municipal de 2022. Aquesta dotació econòmica podrà destinar-se a despeses amb caràcter d’inversions (que permeten desenvolupar actuacions de ciutat que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments o la mobilitat) o a altres que no tinguin la consideració de despeses d’inversió (com pot ser per a la realització d’activitats culturals, esportives, entre d’altres).

Durant el ple també s’aprovarà el contingut i signatura de l’acord per al desenvolupament del Servei d’Atenció Integral local per a les persones LGTB entre la Direcció General de Polítiques Públiques LGTBI+ i l’Ajuntament de la Llagosta. Es tracta d’una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir l’LGTBIfòbia.

El ple, que finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, es podrà seguir per Youtube mitjançant aquest enllaç: https://youtu.be/drg1EJmGRnI

Publicitat

Publicitat

Més notícies