Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

La ciutadania va fer servir 2.560 vals de descompte en la campanya de Nadal

La campanya de promoció del comerç local que va fer durant el Nadal l’Ajuntament de la Llagosta s’ha saldat amb 2.560 vals de descompte utilitzats per la ciutadania. Gràcies a aquesta iniciativa s’han mobilitzat als establiments comercials de la Llagosta un mínim de 76.800 euros.

En aquesta ocasió, per fer servir els vals lliurats per l’Ajuntament a totes les famílies s’havia de realitzar una compra de 30 euros com a mínim en qualsevol de les 75 botigues que es van sumar a la campanya.

La majoria de vals (46%), es van utilitzar al comerç cotidià no alimentació, especialment drogueries i perfumeries; en moda i complements (botigues de calçat i roba), un 33%; en alimentació, un 10%; en serveis a les persones (perruqueries), un 5%, i en restauració i equipament de la llar, un 3% aproximadament en cadascun.

Publicitat

Publicitat

Més notícies