Divendres, 26 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament elabora el Pla Local de Salut

L’Ajuntament de la Llagosta està elaborant el Pla Local de Salut de la nostra població. Es tracta d’un instrument que proposa i orienta objectius estratègics i accions concretes per a la millora de la salut de les persones a partir de l’anàlisi dels indicadors actuals i de la participació comunitària.

El procés d’elaboració del Pla Local de Salut comprèn dos grans elements: el Perfil de salut o Anàlisi de la situació en salut i el Pla d’Acció. En aquests moments s’està treballant en el Perfil de salut, que és una anàlisi prèvia de la situació de l’entorn i dels factors que incideixen en la salut per poder identificar els principals reptes del municipi en termes de salut. Més tard, es redactarà el Pla d’Acció, en el qual es prioritzen els objectius a assolir per donar resposta als reptes detectats i s’especifiquen quines accions i quines metodologies seran les adients per assolir-los.

El grup promotor del Pla Local de Salut, que s’ha reunit avui al Saló de plens, està format per tècnics de l’Ajuntament i del Departament de Salut de la Generalitat i personal del CAP, entre d’altres. El Pla oferirà una fotografia sobre com està el municipi en matèria de salut, cap a on vol anar i de quina manera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies