Diumenge, 25 setembre 2022
16.5 C
La Llagosta

El Consistori recupera les visites escolars de 4t de primària

L’Ajuntament de la Llagosta ha reprès les visites de l’alumnat de 4t de primària dels centres escolars de la nostra localitat a les dependències municipals. Aquest curs, com a mesura de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19, l’activitat es limita a una trobada amb l’alcalde, Óscar Sierra, a la Sala de Plens del Consistori.

Durant la trobada s’explica a l’alumnat algunes de les funcions de l’Ajuntament de la Llagosta i altres temes, com ara la importància de fer correctament l’ús dels contenidors de recollida selectiva. Els infants de 4t de la Gilpe també han formulat les seves preguntes a a l’alcalde sobre diversos temes.

Durant els propers mesos, està previst que visitin l’Ajuntament la resta d’alumnes de 4t de les escoles llagostenques, Sagrada Família, Joan Maragall i les Planes. El passat mes de novembre, els escolar de cinquè de la Gilpe també van participar en aquest cicle de visites.

Publicitat

Publicitat