Dimarts, 07 maig 2024
18.9 C
La Llagosta

Anna Porquet Botey presenta la novel·la ‘Descalces per casa’ a la Biblioteca

L’escriptora Anna Porquet Botey ha presentat la seva última novel·la, Descalces per casa, a la Biblioteca de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala polivalent amb una vintena de persones.

La novel·la narra les vivències de dues dones valentes, mare i filla, al llarg dels anys. Moments durs, d’altres de més amables, tal com es presenta sovint la vida real. Dues dones de tarannàs diferents que s’assemblen en molts detalls i que saben el que volen en cada moment. “He volgut incidir en el sentiment de pèrdua de la filla davant la malaltia de la mare”, explica l’escriptora, que es mostra molt satisfeta de presentar la seva nova novel·la novament a la Llagosta: “just fa dos anys vaig presentar un recull de contes amb ‘La segona dona i altres criatures ferides’. Aleshores vam dir que tornariem a l’abril i ja no vam tornar. Estem vivint temps d’incertesa”.

L’acte, que ha moderat Conchi Fernández de la Biblioteca, ha acabat amb el torn de preguntes d’entre la vintena d’assistents.

Publicitat

Publicitat

Més notícies