Aquesta tarda es donarà a conèixer el resultat de les votacions sobre els usos de Can Baqué

0
120

L’Ajuntament de la Llagosta presentarà avui el resultat final de les votacions sobre els usos de la masia de Can Baqué en un acte obert a la ciutadania que se celebrarà al Saló de plens a partir de les 19 hores. Els veïns i veïnes de la Llagosta majors de 16 anys han pogut participar en aquest procés.

Les votacions es van fer entre el 14 i el 21 de gener. Es podia escollir entre tres opcions: que la masia de Can Baqué aculli un casal per als joves, un centre cívic o una escola de música.

La masia de Can Baqué també tindrà uns usos complementaris, independentment de la proposta que hagi obtingut més vots. Així, l’edifici tindrà també espais per a exposicions i sales de projeccions d’audiovisuals. Una bona part de les persones que van participar en les visites a la masia també van demanar que hi haguessin espais per fer tallers. Aquesta proposta serà recollida en el projecte final.

Publicitat