Primera derrota del sènior masculí A del FS Unión Llagostense

0
126

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va perdre el seu primer partit en el novè compromís de la temporada. L’equip dirigit per Ferran Salvo va caure a la seva pista dissabte contra el filial del Ciutat Granollers, per 3 a 4. Tot i la derrota, l’equip llagostenc es manté a la primera posició, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 24 punts, els mateixos punts que el segon, el Palauenc, però amb un partit menys.

Contra els granollerins, el FSU Llagostense va tenir molts entrebancs. Un d’ells, el gol en pròpia porteria de Kevin al minut 2 de partit. L’equip de la nostra localitat va empatar fins a dues vegades, amb l’1 a 1 amb el gol de Gerard Alonso i amb el 3 a 3 al minut 48 amb el gol d’Álex Pérez, que poc abans Alonso havia escurçat la diferència (2-3). A les acaballes, en una jugada desafortunada, Patxi Heredia va ser expulsat, i en l’última acció del duel l’àrbitre va assenyalar un doble penal en contra, que va convertir el Ciutat de Granollers B, per marcar el definitiu 3 a 4. “Sempre ha d’haver-hi algun partit que les coses no surtin bé, la mala sort ha estat que en el nostre mal partit hem perdut, i a més, contra un rival directe com és el Ciutat de Granollers”, explica el tècnic Ferran Salvo.

De totes maneres, el FSU Llagostense A es manté líder, empatat amb el segon, però amb un marge de sis punts amb el tercer, el Ciutat Granollers B, que té un partit menys que els llagostencs. El pròxim partit del primer equip masculí serà el 6 de febrer a la pista de la Vall de Tenes B.

Pel que fa al sènior masculí B, va tenir jornada de descans i no tornarà a jugar fins al 5 de febrer a casa contra el Dosrius Maresme. Els llagostencs ocupen el primer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 23 punts.

Publicitat