Espanya perd contra Noruega amb la baixa d’Antonio García

0
129
Imatge del web de la Real Federación Española de Balonmano.


La selecció espanyola no va poder segellar el seu passi a la fase final de l’Europeu d’Hongria i Eslovàquia per la derrota d’ahir diumenge contra Noruega, per 23 a 27. El llagostenc Antonio García Robledo no va jugar cap minut del compromís contra els noruecs perquè va ser baixa per unes molèsties musculars en la cama esquerra, que va patir en la victòria contra Rússia.

Espanya jugarà l’últim partit de la segona fase demà dimarts contra Polònia (15.30h), que no s’hi juga res. La selecció espanyola es classificarà per a les semifinals en cas de victòria o empat; mentre que si perd, hauria d’esperar un triomf de Noruega en el seu partit contra Suècia. Antonio García Robledo és dubte per aquest compromís.

Publicitat