Recital en atac de Kau i victòria de la Concordia

0
156

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda el Club Natació Caldes per 4 a 3 en el derbi vallesà. Les llagostenques s’han imposat en un bon partit al segon classificat amb una gran actuació de Kau, que ha marcat tres gols.

Amb Iván Beas com a entrenador provisional després de la destitució de Javier Ruiz, la Concordia ha començat manant. Al minut 1, Paula Pérez ha sorprès la portera visitant amb un xut llunyà. Les visitants s’han refet i han creat molt de perill. Mònica ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per evitar els gols del conjunt de Caldes, que, finalment, ha empatat al minut 12. Un minut més tard, ha arribat l’1 a 2 de penal.

La Concordia ha reaccionat. Marina, en dues ocasions, i Paula Pérez han obligat a lluir-se a la portera visitant. A falta de 22 segons per al descans, Kau, en una gran acció individual, ha empatat.

Els primers minuts de la segona part han estat de clar color local. Kau ha fet el 3 a 2 al minut 5, però el CN Caldes ha empatat de seguida amb una falta directa molt protestada per les locals. Marina, que estava a la banqueta en aquell moment, ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsada al minut 7.

Sonia, amb Júlia ja batuda, ha tret una pilota que entrava a la porteria llagostenca. Després Kau i Mercè han posat a prova a la portera visitant. Al minut 13, amb una rematada espectacular, Kau ha establert el 4 a 3 definitiu. La propera jornada, les llagostenques jugaran a la pista del Sabadell.

Publicitat