La col·lecció dels còmics manga, els llibres més prestats el 2021 per la Biblioteca

0
156

La col·lecció dels còmics manga de la Biblioteca de la Llagosta són els llibres que els usuaris més van demanar pel servei de préstec durant el 2021. Segons dades de la Biblioteca, el que més es llegeix és el manga de Bola de Drac, seguit de My hero acadèmia, Atac als Titans, Dr. Slump i Guardians de la nit.

La Biblioteca ja fa uns anys que té un espai dedicat al manga pel gran interés que hi ha. “Bola de Drac és un habitual cada any. Les persones adultes llegeixen molt les històries del Son Goku, però també ho hem vist entre els adolescents”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández, que es mostra satisfet perquè My hero acadèmia, Atac als Titans i Guardians de la nit “són noves col·leccions del 2021, i han tingut una bona acollida. En general, els còmics del manga són els llibres que més prestem”.

Per seccions, d’entre les novel·les més prestades, hi ha El desordre que deixes, de Carlos Montero; Sira, de María Dueñas; i Nada, de Carmen Laforet. En novel·la juvenil, Harry Potter i la pedra filosofal, de J.K. Rowling; Invisible, d’Eloy Moreno; i La Torre de Neró, de Rick Riordan. En llibres infantils, Reconquista del Reino de la Fantasía, de Geronimo Stilton; Las siete pruebas del Reino de la Fantasía, de Geronimo Stilton; i La Ventafocs. En llibre de coneixements, Auxiliar administratiu de corporacions locals, el Compendi de Bola de Drac i la Bíblia de Masterchef. En llibre de coneixements infantils, 120 preguntes per acompanyar-te durant el curs: 7-8 anys; L’Àlbum familiar d’en Toni T-Rex: una història de dinosaures; i Anem a l’oceà: submergeix-te i descobreix les profunditats marines.

D’entre els usuaris habituals, hi ha els membres al Club de Lectura. D’aquest grup de persones, les novel·les més prestades han estat L’emperadriu del paral·lel, de Lluïsa Cunillé; La font de la pólvora: una aproximació, de Llàtzer García; i La mercancia més preciosa, de Jean-Claude Grumberg.

D’altres usuaris, també van fer ús del servei de prèstc del catàleg de revistes, que la més prestada ha estat Patrones, Burda i Casa Diez; i en DVD’s, Mulan, en adults, i Naruto, en infantils.

Publicitat