Jump Teatre fa ple de públic amb ‘Trastocados’

0
115
Fotografia: Jump Teatre.

Jump Teatre va omplir el Centre Cultural el cap de setmana amb les tres sessions programades de l’obra de teatre Trastocados, que és una adaptació de l’obra Toc Toc, de Laurent Baffie, i que poc després va tenir la seva versió cinematogràfica. L’aforament del Centre Cultural està limitat al 70% per les restriccions, tot i que entre els tres passis programat va haver-hi prop de 600 assistents.

Trastocados és una comèdia, que aplega prop d’una desena de persones en una consulta mèdica amb un trastorn obsessiu compulsiu, és a dir, amb un TOC. El guió ha estat adaptat pel llagostenc Carlos Lupe, que el va haver de modificar fins a cinc cops en dos anys per la Covid-19. “El coronavirus va endarrerir l’obra, i va provocar canvis en alguns actors i actrius, que això fa que el guió s’hagi d’adaptar. Tot i això, estem molt contents d’haver pogut estrenar l’obra”, explica Lupe, que es mostra molt content per la resposta del públic: “Vam ver ple a les tres sessions, amb la restricció d’aforament. Ens ho vam passar molt bé”.

L’obra ha estat interpretada per Guillem Corzo, Francisco Corzo, Yolanda Rodríguez, Edgar Delgado, Sandra Martinez, Encarni Campaña, Ricard Villaronga, Jesús Rios i Ana Belén Cazorla. Jump Teatre preveu fer un últim passi de Trastocados el 29 de gener a l’escenari de La Carpa i ja treballa en una nova obra, també d’humor, que preveu estrenar a final d’any.

Publicitat