El CE La Llagosta perd contra l’AE Ramassà i trenca una ratxa de cinc triomfs seguits

0
129

El CE La Llagosta va perdre dissabte per la mínima contra L’AE Ramassà, per 0 a 1. L’equip de la nostra localitat no va jugar un bon partit i va perdre contra un rival que va ser molt millor. Els de les Franqueses van marcar poc abans del descans, però van tenir ocasions per ampliar l’electrònic. El porter Juan Blanco es va mostrar providencial per evitar una derrota més àmplia. A les acaballes del compromís, Marc Infantes va ser expulsat per doble targeta groga.

Amb aquesta derrota, La Llagosta trenca una ratxa de cinc victòries seguides. Els llagostencs ocupen el setè lloc, del grup 11, amb 27 punts, a quatre del segon classificat, el Caldes C, i a nou del líder, el Corró d’Amunt. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp molletà de la Lourdes, que servirà per tancar la primera volta. La Lourdes ocupa el novè lloc, amb 25 punts.

Publicitat