Una vuitantena de persones participen a les votacions presencials sobre Can Baqué

0
113

Dissabte, 82 persones van passar per la plaça d’Antoni Baqué per prendre part en el procés participatiu per escollir els futur usos de la masia de Can Baqué. La taula informativa, on podia votar qualsevol veí o veïna de la Llagosta major de 16 anys, va estar instal·lada durant tot el matí.

Les votacions estaran obertes fins el 21 de gener. Les persones interessades poden entrar al web www.llagosta.cat/participa i escollir una de les tres opcions plantejades, un casal de joves, un centre cívic o una escola de música. Al web també es poden consultar les característica de cada una de les opcions. Les persones que no tinguin accés a Internet poden votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat