L’Ajuntament porta a terme uns tallers d’igualtat a l’INS Marina

0
105

L’Ajuntament de la Llagosta està portant a terme uns tallers sobre igualtat adreçats a l’alumnat de l’Institut Marina. L’activitat va començar el 14 de gener i es perllongarà durant les properes setmanes.

Els tallers s’imparteixen a les instal·lacions de l’Institut Marina i van a càrrec de la llevadora de l’ASSIR, de les educadores socials i de la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament. Els tallers combinen diverses dinàmiques per treballar els següents objectius: definir el concepte de feminisme, incentivar l’anàlisi crítica de les relacions afectives, identificar conductes de risc en les relacions afectives, prevenir les violències masclistes, reflexionar sobre la importància de l’autoestima per generar relacions sanes i desmuntar prejudicis i creences errònies cap a la diversitat sexual.

Al maig del 2021, hi va haver una reunió entre diversos professionals per abordar el contingut dels tallers que s’ofereixen a l’alumnat de Secundària. A la trobada van participar la treballadora social del CAP, la llevadora de l’ASSIR, el regidor de Salut, la cap d’Àrea, les educadores socials, el tècnic de Salut, la tècnica d’Educació i la d’Igualtat. S’hi va parlar de la importància de poder programar una oferta de tallers d’acord amb les necessitats i interessos dels joves de la Llagosta i es va acordar dissenyar una enquesta en línia que es va traslladar tant a alumnat com a professorat. Amb el recull de necessitats i interessos detectats s’han dissenyat els tallers que s’ofereixen enguany per a tot l’alumnat de secundària de l’INS Marina.

Publicitat