Javier Ruiz deixa de ser l’entrenador del CD La Concordia

0
334

Javier Ruiz ja no és entrenador del CD La Concordia. La direcció esportiva va comunicar al tècnic, a mitjans de la setmana passada, la seva destitució. La dinàmica irregular de resultats de l’equip llagostenc aquesta temporada ha provocat el canvi d’entrenador a la banqueta, que ara per ara assumeix com a interí el coordinador Iván Beas.

L’objectiu de la direcció esportiva és aconseguir un canvi en la dinàmica de l’equip amb el canvi d’entrenador. Dissabte passat a Saragossa ja va seure a la banqueta de La Concordia el coordinador Beas. “Quan els resultats no acompanyen hi ha nervis a la plantilla i al cos tècnic. S’han intentat millorar coses, però no han donat fruits. Aleshores, algunes jugadores creien que era necessari un canvi de tècnic i Ruiz deia que si no hi havia suport de la plantilla, potser era millor no continuar. Així que vam arribar a un acord i la marxa ha estat amistosa. Totes les parts han pensat sempre en el millor per a l’equip”, explica el coordinador Iván Beas que agraeix la tasca que ha fet Ruiz durant aquests anys: “és una molt bona persona, i a més, és molt treballador. Ha fet grans coses per a La Concordia, però malauradament és l’entrenador qui acaba pagant els mals resultats”.

Aquesta ha estat la segona etapa de Javier Ruiz al capdavant del CD La Concordia, que es va iniciar el novembre del 2019. La temporada 2019-2020 va quedar marcada per la suspensió de la competició per la Covid-19; la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens a la Primera Divisió i en aquesta va assolir la fita de superar la primera ronda de la Copa de la Reina. En la seva primera etapa, el curs 2017-2018, La Concordia va aconseguir el subcampionat de la Segona Divisió i la classificació per a la final de la Copa de Catalunya. El tècnic no ha volgut fer declaracions, però sí que ha agraït la tasca de la directiva, la plantilla i la coordinació esportiva.

El club busca un nou entrenador amb experiència en la categoria i ara per ara la previsió és que Beas torni a dirigir dissabte La Concordia en el partit contra el CN Caldes. Tot i que confien presentar properament el nou entrenador.

Publicitat