Eleccions a la junta directiva de l’Agrupació Pensionistes i Jubilats

0
126

L’Agrupació de Pensionistes i Jubilats de la Llagosta està immersa en el procés electoral per renovar la seva junta directiva. Fins al 25 de gener, les persones sòcies de l’entitat poden presentar les seves candidatures.

Les candidatures que es presentin han d’estar formades per presidència, vicepresidència, secretaria, tresoreria i tants vocals com es desitgi. Les candidatures a la junta directiva es poden presentar al despatx de l’entitat, situat al Casal d’Avis, dilluns i dimecres al matí, de 10.30 a 12.30 h i dimarts i dijous a la tarda, de 18 a 20 h.

Si el dia 25 només hi ha una candidatura de junta presentada, aquesta quedarà automàticament proclamada. En el cas que se’n presentin més, les eleccions es realitzaran el 27 de gener, de 17.30 a 19.30 h.

La presentació de la nova junta es farà durant l’assemblea de socis i sòcies del 28 de gener, a les 17.30 h.

Publicitat