El FS Unión Llagostense B goleja La Cúpula (14-1)

0
112

El sènior masculí B del FS Unión Llagostense va golejar dissabte La Cúpula, de Sant Fost, per 14 a 1. L’equip santfostenc es va presentar al partit de lliga amb tan sols quatre jugadors, però finalment es va decidir jugar el compromís, que va ser clarament en favor de l’equip de la nostra localitat.

Tot i el domini de l’equip dirigit per Dani Muñido, La Cúpula va avançar-se a l’electrònic. Aquesta situació va sorprendre a la banqueta llagostenca, però ràpidament van capgirar l’electrònic fins sumar un clar triomf. “Crec que l’equip es va relaxar, perquè amb només quatre jugadors estava clar que havíem de guanyar el compromís. Després d’encaixar el gol ens vam refer i vam mostrar una gran versió de joc”, explica el tècnic Dani Muñido.

El FSU Llagostense B lidera el grup 1, amb 23 punts, i té un marge de quatre amb el segon, el Futsal Avícola Vinyals Mataró C que té un partit menys. Aquesta setmana l’equip llagostenc té jornada de descens i la següent no hi ha competició tot i que el sènior B buscarà un amistós. El pròxim partit oficial tindrà lloc el 5 de febrer contra el Dosrius.

D’altra banda, el sènior A va suspendre el partit amistós que havia de disputar dissabte contra el Canadà Place Fénix. Segons informa el club llagostenc, diversos jugadors de l’equip rival van donar positiu per la Covid-19 i van decidir no disputar el compromís. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, al pavelló Antonio Garcia Robledo a les 17.45 h, contra el Ciutat de Granollers B, que és quart amb 15 punts. El sènior A és líder amb 24 punts.

Publicitat