Dissabte, 02 juliol 2022
26.9 C
La Llagosta

Fins al 21 de gener es podrà votar per decidir els usos de Can Baqué

Els veïns i veïnes de la Llagosta majors de 16 anys poden votar des d’avui i fins al 21 de gener les tres propostes d’usos de la masia de Can Baqué: un casal per als joves, un centre cívic o una escola de música. Les votacions es podran fer de forma telemàtica a través de la plataforma Participa 311 (www.llagosta.cat/participa). Per fer ús de la plataforma per primera vegada, cal registrar-se prèviament. Si ja s’està registrat, cal iniciar sessió per votar.

Per facilitar al màxim la participació, les persones que no tinguin accés a Internet podran votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. També, es podrà votar presencialment demà dissabte dia 15 de gener entre les 10 i les 13.30 hores davant de l’Ajuntament.

De la votació en resultarà l’ús o usos finals als quals es destinarà la masia de Can Baqué una vegada rehabilitada. L’Ajuntament de la Llagosta presentarà el 25 de gener el resultat final de les votacions en un acte obert a tota la ciutadania. Després, es redactarà el projecte de la rehabilitació definitiva i s’executarà l’obra.

Publicitat

Publicitat