Dissabte, 02 juliol 2022
26.9 C
La Llagosta

Jump Teatre estrenarà l’obra ‘Trastocados’ al Centre Cultural

Jump Teatre porta dos anys per estrenar l’obra de teatre Trastocados, que és una adaptació de l’obra Toc Toc, de Laurent Baffie, i que poc després va tenir la seva versió cinematogràfica. Finalment, aquest cap de setmana el Centre Cultural comptarà amb tres passis de l’obra teatral, que dirigeix el llagostenc Carlos Lupe.

Trastocados és una comèdia, que aplega prop d’una desena de persones amb un Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) en una consulta mèdica. “Però el doctor no arriba i aquí comença la comèdia perquè cada persona té un TOC diferent. No pararem de riure”, assenyala Lupe, que explica que fa ha hagut d’adaptar el guió en cinc ocasions “per l’afectació de la Covid-19. Portem dos anys per estrenar aquesta comèdia i un d’aquests vam estar aturats per la pandèmia. Hem patit baixes d’alguns dels actors i actrius i per això el guió s’ha hagut d’adaptar”.

L’obra de teatre s’estrenarà dissabte al Centre Cultural a les 18 h i a les 20 h; i diumenge, a les 18 h i està interpretada per Guillem Corzo, Francisco Corzo, Yolanda Rodríguez, Edgar Delgado, Sandra Martinez, Encarni Campaña, Ricard Villaronga, Jesús Rios i Ana Belén Cazorla. El preu de l’entrada és de 5 euros i es poden comprar anticipadament a Foto Estudio Damián, Petit i Bo i Villaronga Perruquers.

Publicitat

Publicitat