Reobre el Palau d’Esports de Granollers com a punt de vacunació a la comarca

0
60

El Departament de Salut habilitarà novament, a partir del 17 de gener, el Palau d’Esports de Granollers com a punt de vacunació contra la Covid-19. Aquest espai, atendrà al matí i a la tarda i està previst que hi hagi una zona per a vacunació d’adults, a partir dels 12 anys, i per a infants, de 5 a 11 anys.

L’espai de vacunació que més a prop tenen els veïns i veïnes de la Llagosta continua sent el CAP de la Florida, a Santa Perpètua de Mogoda. En aquest ambulatori també es vacunarà als infants, fins ara només es feia vacunació d’adults.

A Granollers es pot demanar cita de dilluns a dissabte, de 9 a 13.30 h, i de 15 a 20 h. Tant per vacunar-se a Granollers com a la Florida o qualsevol altre punt de vacunació, es pot demanar cita al web vacunacovidsalut.cat. En el cas dels adults, s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Jansenn de qualsevol edat.

Publicitat