Dilluns, 15 agost 2022
27.6 C
La Llagosta

Cinquena victòria seguida del CE La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta ha sumat la cinquena victòria seguida després de guanyar dissabte contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 2 a 3. L’equip de la nostra localitat va començar el partit encaixant un gol, però abans del descans Éric Roque va aconseguir fer l’empat. A la represa, La Llagosta va marcar dos gols més mitjançant Mingo Romero i Cristian Fernández. A les acaballes, els de Lliçà d’Amunt van escurçar l’electrònic amb el 2 a 3 definitiu.

La Llagosta no perd des del passat 7 de novembre i des d’alehsores ha sumat sis victòries i un empat. Una ratxa que permet veure els llagostencs a la cinquena posició, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 27 punts, a sis del líder, el Corró d’Amunt. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a les 17.15 h a casa, contra el Ramassà, que ocupa el sisè lloc amb 25 punts.

Publicitat

Publicitat