Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Lliurades les paneres culturals de la Biblioteca als seus guanyadors

La Biblioteca de la Llagosta ja ha lliurat les paneres culturals a les persones guanyadores del sorteig d’aquest any. El sorteig es va fer divendres i l’acte de lliurament va tenir lloc ahir a la tarda.

Aquest any hi havia tres paneres, una infantil, que ha estat per Abril Fouz Planas; una juvenil, que ha guanyat Adriana Rodríguez Tejero; i la d’adults, que s’ha emportat Manuel Zambrana Leo. Les paneres culturals estaven compostes bàsicament per llibres de diverses temàtiques.

Aquest any, el concurs ha arribat a les 336 paperetes, 120 més que l’any passat, quan la participació va ser de 216. Durant el mes de desembre, i fins al 7 de gener, les persones usuàries de la Biblioteca podien omplir una butlleta de participació per cada llibre o altres elements que s’emportessin en préstec.

El director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernénadez, ha explicat que han pujat en les tres categories, “però sobretot en la juvenil, han mostrat molt interès aquest any. També s’ha notat que aquest mes de desembre ha estat diferent al del 2020, quan tot estava molt parat”.

Fernández s’ha mostrat molt animat a continuar amb aquesta proposta cultural, “després de cinc anys, s’ha convertit una mica en tradició, la gent ho espera, s’ha habituat a aquest concurs que promou la lectura. A més, el fet d’incorporar per segon any la panera juvenil, l’hi ha donat més força”.

Publicitat

Publicitat