Dimarts, 19 març 2024
20.6 C

Antonio García Robledo jugarà l’Europeu amb la selecció espanyola

Antonio García Robledo, jugador del Balonmano Granollers, ha estat convocat per disputar amb Espanya el proper Europeu, que tindrà lloc fins al 30 de gener a Eslovènia i Hongria. El seleccionador espanyol, Jordi Ribera, va donar a conèixer la llista definitiva de jugadors convocats el cap de setmana després de la celebració del Torneig Interna­cional de Conca. Espanya es va proclamar campiona d’aquesta competició. En el primer partit va guanyar Iran per 36 a 22 amb dos gols d’Antonio García. En el segon, es va desfer de Polònia per 26 a 25 amb un gol del llagostenc.

Espanya, que és l’actual campiona d’Europa, debutarà aquest dijous contra la República Txeca. El dia 15 s’enfrontarà a Suècia i tancarà la seva participació en la primera fase el dia 17 amb el partit que jugarà contra Bòsnia i Hercegovina.
Antonio García va aconseguir a l’estiu la medalla de bronze amb Espanya als Jocs Olímpics de Tòquio. Abans, ja havia estat campió del Món. En les seves participacions en anteriors campionats d’Europa, va penjar-se una medalla de plata i una altra de bronze.
Jordi Ribera torna a confiar en aquesta ocasió en l’esportista llagostenc, que va oferir un gran rendiment en els Jocs Olímpics.