Antonio García Robledo jugarà l’Europeu amb la selecció espanyola

0
112

Antonio García Robledo, jugador del Balonmano Granollers, ha estat convocat per disputar amb Espanya el proper Europeu, que tindrà lloc fins al 30 de gener a Eslovènia i Hongria. El seleccionador espanyol, Jordi Ribera, va donar a conèixer la llista definitiva de jugadors convocats el cap de setmana després de la celebració del Torneig Interna­cional de Conca. Espanya es va proclamar campiona d’aquesta competició. En el primer partit va guanyar Iran per 36 a 22 amb dos gols d’Antonio García. En el segon, es va desfer de Polònia per 26 a 25 amb un gol del llagostenc.

Espanya, que és l’actual campiona d’Europa, debutarà aquest dijous contra la República Txeca. El dia 15 s’enfrontarà a Suècia i tancarà la seva participació en la primera fase el dia 17 amb el partit que jugarà contra Bòsnia i Hercegovina.
Antonio García va aconseguir a l’estiu la medalla de bronze amb Espanya als Jocs Olímpics de Tòquio. Abans, ja havia estat campió del Món. En les seves participacions en anteriors campionats d’Europa, va penjar-se una medalla de plata i una altra de bronze.
Jordi Ribera torna a confiar en aquesta ocasió en l’esportista llagostenc, que va oferir un gran rendiment en els Jocs Olímpics.

Publicitat