La Concordia cau eliminada de la Copa en un partit molt igualat

0
102

El Club Deportivo La Concordia ha perdut aquest migdia per 1 a 2 contra el Marín Futsal de Pontevedra i ha quedat eliminat de la Copa de la Reina en els setzens de final. El conjunt llagostenc ha fet un bon partit, però li ha faltat encert en atac. No obstant això, ha plantat cara a un equip que ocupa la cinquena posició a la classificació de la Primera Divisió espanyola. El Pavelló del CEM El Turó s’ha omplert al màxim del que es permet ara mateix per la situació sanitària.

Les llagostenques, que només tenien la baixa de Paula Jiménez, s’han apropat a la porteria visitant en tres ocasions en els primers minuts. El Marín també ha buscat el gol, però s’ha trobat amb bones actuacions de Mònica. Al minut 7, un xut llunyà de Marina ha estat a punt de suposar l’1 a 0. Poc després, la portera visitant ha intervingut en un xut de Kau després d’una contra iniciada per Mercè.

Al minut 9, Sonia, amb Mònica batuda, ha evitat el 0 a 1. El gol de les gallegues ha arribat en la següent jugada. Naiara ha xutat fora per poc al minut 10. Kau ha fet una gran jugada al minut 16, però s’ha trobat, de nou, amb la portera del Marín.

La segona part ha començat amb un xut al pal del conjunt gallec. Després, Naiara ha tingut dues bones oportunitats, que ha desfet la portera visitant. Al minut 10, el Marín ha marcat el 0 a 2.

A falta de sis minuts per al final, la Concordia ha jugat de cinc. Al minut 15, la portera visitant ha evitat el gol de Kau i, al minut 17, Naiara ha marcat l’1 a 2. Faltaven encara dos minuts i 46 segons per al final, però les llagostenques ja no han creat cap més ocasió de perill.

La Concordia ha donat la cara en la Copa de la Reina. En la primera eliminatòria va eliminar la Penya Esplugues de Primera Divisió i avui ha caigut en un partit molt igualat contra un altre Primera Divisió.

Publicitat