Dilluns, 15 agost 2022
27.6 C
La Llagosta

La Cavalcada dels Reis Mags torna a passejar-se per la Llagosta

La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha tornat a la Llagosta després que l’any passat no ho pogués fer la situació epidemiològica de la Covid-19. Enguany, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han pogut fer el seguici pels carrers de la nostra localitat, tot i que amb menys carrosses de les habituals.

La Cavalcada Reial ha començat prop de les sis de la tarda i els tres Reis Mags han estat acompanyats de les carrosses de la Penya Madridista de la Llagosta i de l’Associació del Pessebre Vivent. A més, hi havia l’animació de l’Associació Lotokotó. Melcior, Gaspar i Baltasar amb pogut saludar els infants de la nostra localitat amb les seves carrosses pels carrers de la nostra localitat i a dos quarts de vuit de la tarda han arribat a la plaça d’Antoni Baqué.

L’alcalde Óscar Sierra ha rebut els tres Reis Mags d’Orient i els ha fet entrega de les claus de les portes de la Llagosta perquè puguin repartir els regals durant la nit màgica. Posteriorment, Melcior, Gaspar i Baltasar han agraït la rebuda i han començat a recollir les cartes dels infants. Enguany, els petits encara no podien apropar-se a Melcior, Gaspar i Baltasar, que tots tres anaven amb mascareta, i han pogut lliurar la carta en una bústia reial que hi havia just davant dels tres Reis Mags.

Publicitat

Publicitat