Aquest dimarts es farà la primera captació de sang de l’any a la Llagosta

0
117

El Centre Cultural acollirà demà dimarts la primera captació de sang que es farà aquest any a la Llagosta. En aquesta primera visita del Banc de Sang també es podrà fer donació de plasma. La unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·larà al Centre Cultural en horari de mati i de tarda. Totes les hores programades ja estan cobertes.

Com en anteriors ocasions, la captació es farà amb estrictes mesures de seguretat. Per accedir al Centre Cultural, caldrà portar mascareta. Les persones donants disposaran de gel esterilitzant en arribar a l’espai, hauran de guardar una distància de seguretat amb la resta de persones i tindran un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

A més de la captació de demà, hi ha programades cinc visites més del Banc de Sang al nostre municipi al llarg de l’any, l’1 de març, que es farà a l’escola Gilpe, el 3 de maig, el 5 de juliol, la de Festa Major el 6 de setembre i el 8 de novembre.

Durant el 2021, les donacions de sang a la Llagosta van registrar un important increment, arribant a les 455 donacions, 122 més que al 2020.

Publicitat