L’Ajuntament aprovarà avui definitivament les ordenances fiscals del 2022

0
166

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual es debatran les al·legacions presentades i s’aprovaran definitivament les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2022. Han presentat al·legacions a l’aprovació inicial els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i de La Llagosta en Comú.

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar el 28 d’octubre de forma inicial les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2022. Les dues ordenances més importants que patiran un increment seran la de l’Impost de Béns Immobles i la Taxa de Recollida de Residus Urbans. La proposta de l’equip de govern va ser aprovada amb els vots favorables del PSC i Ciutadans i en contra d’Esquerra Republicana i La Llagosta en Comú.

Durant el ple d’aquesta tarda també s’informarà sobre la decisió del Tribunal Suprem d’inadmetre la interposició del recurs de cassació presentat per l’empresa Geafe, convertint en ferma la sentència prèvia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte a la rescissió del contracte per la gestió del Complex Esportiu Municipal El Turó.

També s’aprovarà la xifra oficial d’habitants de la Llagosta referida a 1 de gener de 2021, que era de 13.259.

A més, s’aprovarà la signatura del conveni per a la prestació d’assistència en matèria de gestió energètica del Consell Comarcal del Vallès Oriental a l’Ajuntament de la Llagosta.

La sessió plenària es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/_7fFocmVBNM

Publicitat