Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música celebra el Concert de Nadal al Centre Cultural

L’Escola Municipal de Música ha celebrat el Concert de Nadal amb una quarantena d’alumnes. L’activitat és una tradició dins el programa nadalenc de la nostra localitat i ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural.

Durant prop d’una hora, s’han pogut sentir nou cançons, algunes d’elles nadalenques, com ara La llum del fanalet o l’Adeste Fideles, entre altres. Han pres part al concert nadalenc els alumnes de violí i violoncel, el conjunt de corda i els grups de cant Petits Oxalaires, l’Oxalà i Els Oxalaires. L’any passat no es va poder celebrar per la situació sanitària i enguany l’escola ha agraït l’esforç que ha fet l’alumnat per recuperar el Concert de Nadal.

Publicitat

Publicitat