El sènior femení del Club Petanca salva la categoria i el masculí A baixa a la Tercera Catalana

0
48
Fotografia: Club Petanca La Llagosta


Sort diferent dels dos equips sèniors del Club Petanca La Llagosta en l’última jornada de les lligues territorials. Mentre que el sènior femení ha aconseguit mantenir la Segona Catalana, el masculí A no ha pogut evitar el descens a la Tercera Catalana.

El conjunt femení va perdre en l’última jornada contra el Sant Cugat, per 7 a 2, però tenia assegurada matemàticament l’antepenúltima posició del grup 3, que evitava així el descens. Les llagostenques havien iniciat un nou projecte amb la renovació de part de la plantilla, que finalment han aconseguit l’objectiu marcat de la salvació amb un balanç de quatre victòries i vuit derrotes.

Pel que fa al sènior masculí A, del grup 2 de la Segona Catalana, no ha pogut mantenir la categoria després d’empatar contra l’equip líder, La Palmera Sant Martí B, per 8 a 8. “Una victòria ens hauria evitat el descens directe, però no vam poder passar de l’empat. Vam jugar molt bé, però era molt complicat guanyar el líder, que tan sols havia cedit una victòria en tota la temporada, precisament contra nosaltres a la primera volta. Estem tocats perquè volíem mantenir la divisió, però la pròxima temporada haurem d’intentar recuperar la Segona Catalana”, es lamentava un dels directius, Jona Ávila, que també es mostrava satisfet per la salvació de l’equip femení: “és molt important perquè hem iniciat un nou projecte i s’ho han merescut”.

El sènior B va perdre l’últim partit contra el Sant Sadurní Montornès, per 7 a 9, i acaba últim del grup 15 de la Quarta Catalana.

Publicitat