L’AE Karate-Judo La Llagosta guanya set medalles a la Copa Catalunya benjamí i aleví

0
55
Joan Carles Cerrudo amb quatre medallistes llagostencs. Fotografia: AE Karate-Judo La Llagosta.


La secció de judo de l’AE Karate-Judo La Llagosta va sumar set medalles a la Copa Catalunya benjamí i aleví, que va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona. El club llagostenc va aconseguir dues medalles d’or, dues de plata i tres de bronze.

Les dues medalles d’or van ser pel benjamí Hèctor López, en -42 quilos, i l’aleví Daniel Ivancea, en -42 quilos; les de plata, per les alevines, Helena López, en -38 quilos, i Aina Sotodosos, en +52 quilos; i els bronzes, pel benjamí Anuar Amaya, en -42 quilos, i les benjamines Gisela Linares, en -47 quilos, i Ona Profumo, en -47 quilos. “Estem molt satisfets perquè els esportistes van competir en una edat de formació a un gran nivell i tots van poder guanyar una medalla”, explica un dels responsables de l’AE Karate-Judo La Llagosta, Joan Carles Cerrudo, que explica que el club va presentar a la copa catalana set esportistes i tots ells van ser medallistes.

Publicitat