Dimecres, 10 agost 2022
32.1 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, nou rècord de Catalunya sub-14 de salt d’alçada


Alejandro Muñoz, de l’Atlètic Mollet, ha establert un nou rècord de Catalunya sub-14 de salt d’alçada. L’atleta llagostenc va participar dissabte a la segona jornada dels controls d’atletisme en pista coberta de Catalunya, que va tenir lloc a Sabadell.

Muñoz va aconseguir un salt d’alçada amb un registre d’1,83 metres, que millorava en tres centímetres a l’anterior millor registre que datava del 2019. De fet, l’esportista de la nostra localitat cada any se supera i aquest mateix 2021 ja ha guanyat dos campionats de Catalunya sub-14 de salt d’alçada. Al març va guanyar l’or de pista coberta al Palau Sant Jordi, de Barcelona, amb un registre d’1,55 metres; i al juny, també va penjar-se l’or de l’aire lliure a Igualada, amb una marca d’1,60 metres.

Publicitat

Publicitat