El CE La Llagosta presenta més de 200 esportistes i 13 equips

0
127

El CE La Llagosta té més de 200 esportistes per a la temporada 2021-2022, d’entre un total de 13 equips. El club de la nostra localitat ha fet aquest matí l’acte de presentació oficial del futbol base al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

L’acte ha començat amb la desfilada dels 13 conjunts, des del futbol-7 fins al futbol-11. Cada equip ha estat presentat un per un els seus jugadors i cada entrenador ha pogut dirigir unes paraules a l’afició, que ha omplert la graderia. Aquesta temporada el club llagostenc té un equip d’escoleta, un prebenjamí, dos benjamins, tres alevins, dos infantils, un cadet, un juvenil i un primer equip. “Estem contents de mantenir l’estructura del futbol base completa una temporada més. El treball dels últims anys està donant els seus fruits i per a la pròxima temporada ja estem planificant doblar equips del futbol-11”, explicava el coordinador general, José Ángel Venero, que ha exercit de mestre de cerimònies de la presentació.

Durant l’acte de presentació, el president del CE La Llagosta, Santi Chacón, ha agraït l’esforç de les famílies per formar part del club, tot i l’actual situació sanitària. Tot i això, el responsable llagostenc explicava que “l’assignatura pendent del club és formar equips femenins, ho intentem cada temporada però és complicat. De cara la pròxima, ho continuarem intentant”. En la presentació també hi havia l’alcalde, Óscar Sierra, que també ha parlat a l’afició i es va mostrar satisfet de veure com estava la nova gespa artificial del camp municipal. “Aquesta era una renovació que tocava i amb els compromisos complim. Potser arriba una mica més tard del que tots voldríem, però ens explica el club que és una gespa de molta qualitat i estan molt contents”, deia Sierra.

En acabar l’acte, el club va agrair l’esforç econòmic dels patrocinadors. A més, els més de 200 esportistes es van fer una foto plegats a la graderia del camp municipal, i posteriorment, hi havia jocs d’inflables i amb la pilota per al futbol base. Cada jugador s’ha emportat uns obsequis de regal del club llagostenc.

Publicitat