Arriba un cap de setmana ple d’activitats de la programació de Nadal

0
555

Les activitats nadalenques ompliran aquest cap de setmana la Llagosta. El Parc Popular, el Centre Cutural i la plaça d’Antoni Baqué seran alguns dels escenaris que acolliran activitats del programa preparat per l’Ajuntament i entitats de la nostra localitat.

La primera proposta serà el taller i degustació de productes tradicionals andalusos que portarà la Casa de Andalucía de la Llagosta a la plaça d’Antoni Baqué. L’activitat es desenvoluparà dissabte, de 9 a 20 h i diumenge, de 9 a 14 h.

Una altra activitat que tornarà demà serà el Passatge de Nadal Noël, le voyage magique, que es reprendrà després d’una aturada provocada per un brot de Covid-19. Els passis, tant de dissabte com de diumenge, es faran d’11.30 a 13 h i de 17 a 20.30 h. Tots la informació sobre el passatge de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta es poden consultar a la seva pàgina de Facebook.

La Biblioteca de la Llagosta, en el marc de la seva programació nadalenca, ens oferirà aquest dissabte una edició especial de Contes i música en família, adreçada a nadons i infants. Un Conte al Sac protagonitzarà Contem i cantem per Nadal a les 12 h a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. Per participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca.

Les propostes nadalenques de dissabte es traslladaran al refugi d’Animalets. L’entitat protectora ha preparat una xocolatada nadalenca al seu refugi, amb un photocall, venda de productes i visita als gats que estan en adopció. Els més petits podran escriure la seva carta i lliurar-la al Pare Noel. El donatiu de l’entrada és de tres euros.

Diumenge

Per diumenge hi ha programades tres activitats. La primera és el Pessebre Vivent, que arriba a la seva 37a edició després de l’aturada de l’any passat a causa de la pandèmia. En una versió més curta, per reduir el temps de presència del públic, el Pessebre s’escenificarà a les 18 h al Parc Popular.

Al mateix Parc Popular es farà, també a partir de les 18 h, la Botifarrada organitzada per la Murga. Tant aquesta activitat com l’anterior tindran present les mesures de prevenció davant la Covid-19.

La darrera proposta tindrà lloc al Centre Cultural, es tracta de l’actuació del monologuista Javi Sancho i el seu espectacle Del deporte también se sale. L’actuació començarà a les 20 h. El preu de l’entrada el dia de l’espectacle és de nou euros.

Publicitat