Divendres, 19 abril 2024
13.1 C

Nova victòria del sènior A del FS Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar la jornada passada per 2 a 7 a la pista del Sala 5 Tiana C. Gerard Alonso va fer el 0 a 1 al minut 6. Els locals van empatar, però els llagostencs van respondre amb dos gols, marcats per Marc i Alberto.

Al començament de la segona part, els de la nostra localitat es van posar 1 a 5 al marcador amb gols de Patxi i Álex Pérez. Els de Tiana van fer el 2 a 5 i Álex Pérez i Marc van anotar els dos darrers gols.

El FS Unión Llagostense és el líder amb 21 punts. Els llagostencs, que han guanyat els set partits que han disputat, rebran dissabte la visita del Parets B, que és sisè amb 10 punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va derrotar el cap de setmana el Sala 5 Tiana A per 2 a 3. Els llagostencs es van avançar amb gols de Sergio i Youssef. Els locals van reduir les diferències i Youssef va fer l’1 a 3. Els de Tiana encara van tenir temps per fer un altre gol, però els tres punts van marxar cap a la Llagosta.

El FS Unión Llagostense B, que és segon, empatat amb el líder, jugarà ara contra el Tossa, que és el cuer.