Divendres, 26 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

Diumenge, tornarà el Pessebre Vivent de la Llagosta al Parc Popular

L’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta recupera aquest any la presencialitat de l’escenificació del Pessebre de la nostra localitat, després que la pandèmia de la Covd-19 no ho permetés l’any passat. La representació es farà al seu lloc habitual, el Parc Popular, aquest diumenge a les sis de la tarda.

Una seixantena de persones formen part del Pessebre Vivent 2021, que arriba a la seva 37a edició. Els assajos van començar el diumenge 7 de novembre. Durant aquest mes i mig, el Parc Popular ha acollit la preparació de la representació del proper diumenge.

Enguany s’han incorporat una vintena de persones procedents d’altres poblacions, bàsicament de Montcada i Reixac, que es van interessar per l’activitat en veure un dels assajos del Pessebre.

La presidenta de l’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta, Tere Rubio, ha comentat que “per a nosaltres recuperar el Pessebre és molt important. Molta gent tenia ganes de tornar-ho a fer i altres, aquesta parada, els ha servit per a replantejar-se la situació i aquest any no ho fan”. Rubio considera que “cal recuperar una mica la normalitat, que els infants tornin a tenir la il·lusió, perquè es per a i per ells”.

Aquest any, el Pessebre prendrà mesures de prevenció davant la Covid-19. Totes les persones participants portaran mascareta i s’han eliminat els àpats que es feien a alguna de les escenes. A més, també s’ha retallat la durada de la representació a mitja hora, per reduir el temps de presència del públic. Durant l’acte, es demanarà a les persones assistents que facin servir mascareta i eviti les aglomeracions.

La presidenta de l’entitat ha afegit que “aquest any, donada la situació, poques novetats hem pogut introduir. El nostre pressupost és molt just i tampoc hem tingut ni espais ni temps”. Tere Rubio ha manifestat que “estem a expenses que la Generalitat no posi cap tipus de restriccions que entrin en vigor aquesta setmana”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies