Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

Visita institucional a l’Ajuntament dels diputats del PSC del Vallès Oriental al Parlament

Els diputats del Vallès Oriental del Partit dels Socialistes de Catalunya al Parlament, Mireia Dionisio i Jordi Terrades, han fet avui una visita institucional a l’Ajuntament de la Llagosta, on s’han reunit amb l’alcalde, Óscar Sierra. Dionisio i Terrades s’han trobat amb Sierra a l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué.

L’alcalde els ha parlat de la futura estació intermodal i de Can Pere Gil, on està prevista una àrea d’activitat econòmica, que “ha de generar riquesa a la nostra localitat”. També els ha explicat el posicionament de l’Ajuntament a favor del desviament de la línia ferroviària R3.

Els diputats del PSC han detallat les esmenes que han presentat als pressupostos de la Generalitat i que afecten a la Llagosta. Els socialistes reclamen la reforma integral de l’Escola Sagrada Família, la rehabilitació del Centre de Formació de Persones Adultes i l’eliminació de barreres arquitectòniques a l’Institut Marina. També volen que es crei un accés nord entre la C-17 i la C-33, que beneficiaria també a la ciutadania de la Llagosta. “Esperem que aquestes esmenes puguin tirar endavant amb el suport dels Comuns i, fins i tot, d’ERC, perquè millorarien la vida dels ciutadans de la Llagosta”, ha dit Terrades.

Mireia Dionisio ha destacat que aquesta era la seva primera visita institucional des que ara fa unes setmanes prengués possessió de l’acta de diputada i “s’ha mostrat molt satisfeta que fos a la Llagosta”. Dionisio és també regidora a l’Ajuntament de Mollet.

Mireia Dionisio i Jordi Terrades han signat en el Llibre d’honor de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies