La Concordia empata a Castelldefels (2-2)

0
276

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va empatar (2-2) el cap de setmana a la pista del Castelldefels. Les llagostenques van marcar el 0 a 1 molt aviat, al minut 2. Kautar es va encarregar d’inaugurar el marcador. Al minut 7, després de gaudir de diverses ocasions, el Castelldefels va empatar.

La Concordia va buscar el gol, però, al descans, es va arribar amb el marcador igualat (1-1).

Al minut 27, el Castelldefels va fer el 2 a 1, però, poc després, Kautar va tornar a marcar. La Concordia va pressionar buscant els tres punts, però no va aprofitar les ocasions que va tenir.

Les llagostenques ocupen la novena posició amb 17 punts. Dissabte, a les 17.30 hores, jugaran al CEM El Turó contra la Penya Esplugues B, que és cinquena amb 20 punts.