Dimecres, 30 novembre 2022
10.8 C
La Llagosta

Gabriel Rufián inaugurarà dissabte la seu d’ERC a la Llagosta


El diputat al Congrés Gabriel Rufián inaugurarà dissabte la seu local d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta, que s’ubica al número 19 del passeig del Pintor Sert. L’acte s’iniciarà a les 12 h a la plaça d’Antoni Baqué, que comptarà també amb la intervenció de la diputada al Parlament Najat Driouech i els regidors locals Cristina Segura i Hèctor Arenas.

El local social republicà es va condicionar just abans de l’inici de la pandèmia, però el confinament i les restriccions han impedit l’obertura de la seu d’ERC a la ciutadania de la Llagosta. “Durant la campanya de les eleccions del 14 de febrer va rebre atacs vandàlics”, afirma en un comunicat la secció local d’ERC, que també assenyala que el local vol “esdevenir un espai al servei del veïnat, més enllà de les activitats amb finalitats polítiques, i per això cedirà les dependències a entitats i agrupacions del poble per a les seves activitats”.

Segons informa l’agrupació local del partit polític independentista, l’acte d’aquest dissabte marcarà l’inici oficial de l’activitat de la seu dins del compte enrere de les municipals del 2023 i també podria intervenir l’exdiputat Joan Tardà, tot i que encara no s’ha pogut confirmar la seva presència.

Publicitat

Publicitat