Dijous, 02 maig 2024
16.5 C

Victòria molt fàcil de la Concordia contra el Sala Zaragoza (10-2)

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda el Sala Zaragoza per 10 a 2 i ha sumat la tercera victòria seguida. Ha estat un partit molt còmode per al conjunt que entrena Javier Ruiz.

Paula Jiménez ha estrenat el marcador als 38 segons. Les visitants han tingut una ocasió molt clara per empatar, però Clàudia ha estat molt encertada en la sortida per evitar el gol.

Al minut 3, Paula Jiménez ha fet el 2 a 0. Kautar, de penal, ha aconseguit el 3 a 0 al minut 7. Les locals jugaven molt còmodes i, al minut 11, ha arribat el 4 a 0, obra de Naiara. Abans del descans, Paula Jiménez ha anotat el 5 a 0 i Laura ha enviat un xut al pal.

La segona part ha començat com la primera amb un gol molt matiner de Paula Jiménez, el quart del seu compte particular. El Sala Zaragoza ha tingut uns minuts d’inspiració i ha marcat dos gols seguits. La Concordia ha respost amb dos gols de Naiara i un altre de Kautar, de penal. Al tram final del partit, Marina ha xutat contra el pal i les visitants s’han marcat un gol en pròpia porta.

La Concordia jugarà dimecres, dia 8 de desembre, al CEM El Turó la primera eliminatòria, a partit únic, de la Copa de la Reina contra la Penya Esplugues. L’enfrontament començarà a les 11.30 hores. És la segona vegada que el club llagostenc disputarà aquesta competició.