Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El voluntariat de Protecció Civil de Catalunya reconeguts amb la Creu de Sant Jordi

Amb l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, de la qual forma part l’associació local de la Llagosta, la Generalitat de Catalunya vol reconèixer la tasca de servei a la societat en situacions de risc i d’emergència, de les quals la pandèmia n’ha estat recentment una mostra significativa. A l’hora, destaca la tasca altruista de servei a la ciutadania que exerceix el col·lectiu de voluntaris de protecció civil.

La Creu de Sant Jordi la recolliran els voluntaris d’Argentona, la primera associació de voluntaris de protecció civil que es va registrar a Catalunya. El màxim guardó que atorga la Generalitat és, per tant, un homenatge a tot el voluntariat de protecció civil de Catalunya.

El president de l’entitat llagostenca, Manolo Muñoz, s’ha mostrat molt satifet “sempre que reconeguin el teu treball altruístic, és un honor i un orgull. A més un orgull doble, per rebre la Creu de Sant Jordi, que no és qualsevol cosa.”

A Catalunya hi ha 154 Associacions de Voluntaris de Protecció Civil amb prop de 1.600 voluntaris. A la Llagosta l’entitat compta amb una desena de membres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies