Dijous, 25 abril 2024
14.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A, eliminat de la Copa Catalunya als penals

El FS Unión Llagostense A va caure eliminat de la Copa Catalunya de futbol sala a la primera ronda. Els llagostencs van perdre l’eliminatòria, en un únic partit, ahir dimarts al Pavelló Antonio García Robledo contra la Unió FS Mollet als penals.

L’equip dirigit per Ferran Salvo va plantar cara a un equip que milita a la Primera Catalana, és a dir, dues categories superiors a les dels llagostencs. Només començar l’eliminatòria, l’equip local es va avançar amb un gol d’Óscar Nelson. L’empat molletà va arribar a l’inici de la segona part, però novament els locals van avançar-se i en aquesta ocasió va marcar Gerard Alonso. Al tram final del partit els molletans van aconseguir empatar i forçar la tanda de penals.

La Unió FS Mollet es va mostrar més segura sota els pals i va guanyar en la tanda de penals, per 1 a 2. “No hem pogut passar, però ens vam quedar amb un bon regust. Tot i perdre l’eliminatòria, el partit va acabar en empat. Així que seguim sense perdre cap partit oficial de la temporada”, explica el tècnic Ferran Salvo.

L’equip llagostenc tanca la seva aventura amb la Copa Catalunya i ara se centrarà a seguir lluitant per l’ascens a la Segona Catalana de futbol sala.

Publicitat

Publicitat

Més notícies