Divendres, 19 abril 2024
15.5 C
La Llagosta

Juan Gómez, nou president del CD Viejas Glorias

Juan Gómez, de 48 anys, és el nou president del CD Viejas Glorias després de la marxa de l’anterior responsable, Alonso Rodríguez, que segueix vinculat com a jugador. La nova directiva de Gómez, que es va constituir fa pocs dies, està formada per Denar Roque, com a vicepresident; Juan Luis Dolset, com a secretari i tresorer; i els vocals són Antonio Romero, Pedro Morales i Javier Laguna.

La filosofia de la nova directiva és similar a l’anterior. “Volem mantenir viva l’entitat i gaudir del futbol veterà”, explica Juan Gómez, nou president del club, que vol potenciar l’equip veterà de futbol: “hem patit algunes baixes i s’ha fet una renovació de la plantilla després d’una temporada sense competir per la Covid. Per aquest motiu, busquem nous jugadors que vulguin formar part del conjunt”. El Viejas Glorias entrena cada dijous a partir de les 19.30 h al Camp Municipal Joan Gelabert.

D’altra banda, el cap de setmana passat el conjunt veterà va sumar la setena derrota de la temporada després de perdre contra el Mataró United, per 4 a 2. Precisament, un dels golejadors llagostencs va ser el nou president i l’altre va ser Floriant Patrick. El conjunt de la nostra localitat ocupa l’últim lloc amb tres punts. Aquesta setmana té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies