Dimecres, 17 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense debutarà a la Copa Catalunya contra la Unió FS Mollet

El sènior A del FS Unión Llagostense disputarà la primera fase de la Copa de Catalunya de futbol sala contra la Unió FS Mollet, de la Primera Catalana. L’eliminatòria es jugarà demà dimarts al Pavelló Antonio García Robledo a les 21.15 h i l’equip qui guanyi el duel passarà a la segona fase, així que els llagostencs tindran el factor pista a favor seu.

L’equip de la nostra localitat milita a la Tercera Catalana, és a dir, dues categories menys que els molletans que són els favorits. Tot i això, la banqueta llagostenca confia donar la sorpresa. A més, aquest cap de setmana passat el FS Unión Llagostense va tenir jornada de descans i des de la setmana passada prepara a consciència aquest compromís.

D’altra banda, el segons equip del FS Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana contra el Touring Club Maresme, per 12 a 1. L’equip dirigit per Dani Muñido ocupa el tercer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 14 punts, els mateixos que el segon, el Dosrius Maresme. Líder és el Premià de Mar amb 15 punts. Aquesta setmana, el segon equip llagostenc té jornada de descans i no competirà fins a l’11 de desembre a la pista del Sala 5 Tiana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies