S’amplia l’ús del certificat Covid a la restauració, gimnasos, centres esportius i residències de gent gran

0
56

La Generalitat de Catalunya ha decidit ampliar l’ús del certificat Covid més enllà de l’oci nocturn. La Comissió Delegada en matèria de Covid ha decidit exigir-lo també per accedir als interiors dels locals de restauració, gimnasos i centres esportius, així com per a les visites a les residències de gent gran. Aquest dijous, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat l’ús del certificat Covid, que entrarà en vigor la matinada de dijous a divendres, 26 de novembre.  

Segons informa la Generalitat, “la mesura arriba després de constatar que l’evolució de la pandèmia té una tendència a l’alça preocupant per a la salut col·lectiva, per a la salut individual de tota la ciutadania i per al bon funcionament del sistema sanitari. La incidència és molt alta en els menors de 12 anys, l’únic grup que no es pot vacunar, i també s’està enfilant en les franges de 30 a 49 anys”.

L’ampliació de l’ús del certificat entra en vigor aquesta mitjanit i té una durada inicial de 14 dies. El certificat Covid el pots descarregar en aquest enllaç.

Publicitat