Derrotes dels tres equips sèniors del Club Petanca

0
3

Els tres equips sèniors del Club Petanca La Llagosta van perdre els seus respectius partits del cap de setmana. L’absolut femení va perdre a la pista del Sant Pere Nord, per 7 a 2. Aquesta és la cinquena derrota del femení, que ocupa el penúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb nou punts, empatat amb l’antepenúltim, precisament el Sant Pere Nord. La pròxima jornada serà contra l’Olesa, que és tercer classificat amb 15 punts.

Pel que fa als dos equips sèniors, van perdre en l’últim moment. El masculí A va perdre contra la Ronda Llefià, per 9 a 7, i suma la sisena derrota. Tot i això, ocupa el cinquè lloc del grup 2 de la Segona Catalana, amb 12 punts. La pròxima jornada serà contra el Buenavista Badalona, que és penúltim amb nou punts.

El masculí B va perdre contra el Montmeló B, 7 a 9, i és últim, del grup 14 de la Quarta Catalana, amb sis punts. La pròxima jornada, l’equip llagostenc visitarà la pista de l’Altaveu, antepenúltim amb 12 punts.

Publicitat