Derrota ajustada del Viejas Glorias contra el Clot Atlètic (4-5)

0
11

El CD Viejas Glorias va perdre dissabte el duel contra el Clot Atlètic (4-5) a les acaballes del compromís, gairebé amb el temps reglamentari complet. El conjunt de la nostra localitat, afectat per un bon grapat de baixes per molèsties físiques, va perdre un duel que guanyava per 2 a 0.

Poc abans del descans, el Clot Atlètic va escurçar l’electrònic i només començar la represa va marcar el tercer gol. El Viejas Glorias va empatar el duel fins a dues ocasions, amb el 3 a 3 i el 4 a 4. Tot i l’empenta local, el Clot Atlètic va marcar el gol de la victòria al tram final.

El Viejas Glorias és últim classificat, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Mataró United, que és vuitè classificat amb onze punts.

Publicitat